Med anledning av Covid-19 spridning vill vi på Åre Psykoterapi förtydliga att vår verksamhet är öppen som vanligt men vi har dock vidtagit några försiktighetsåtgärder. Besökare till Åre Psykoterapi uppmanas gå in via ingången från ”Helikopterplattan”.  Vi kommer att öppna den ingången på utsatt besökstid. Vi uppmanar också att besökare som uppvisar förkylningssymptom att boka om besöket till lämpligare tillfälle.

OM OSS

På Åre psykoterapi finner du erfarna psykoterapeuter som samverkar till förmån för dig. Vi erbjuder längre och kortare psykoterapeutiska kontakter med olika inriktningar så som stödsamtal och föräldrasamtal. Du kan komma som individ, tillsammans med en partner eller som hel familj.

MER…

VAD VI GÖR

Livet utmanar ibland. Det blir inte alltid som det var tänkt att bli.
Grunden i vår verksamhet bygger på ett relationellt förhållningssätt där vi tillsammans med Dig/Er samarbetar för att skapa förutsättningar för att i dialog förstå de problem och symtom Ni önskar hjälp med.

MER…

KONTAKTA OSS

Den vanligaste initiala kontakten med oss på Åre Psykoterapi är att Du ringer, sms:ar, mejlar eller använder vårt kontaktformulär på hemsidan och att du kortfattat beskriver vad du söker för och behöver hjälp med.
Vi kontaktar dig och du får då mer information om oss och ges en möjlighet att boka ett första möte.

MER…

KONTAKTA OSS FÖR ETT BEDÖMNINGSSAMTAL

Boka
”Maybe the journey isn´t so much about becoming anything. Maybe it´s about unbecoming everything that isn’t really you, so you can be who you were meant to bee in the first place.”
Okänd